söndag 30 augusti 2009

Strängnäs

Det blev en lördagstripp till Lådbilslandet. I rättan tid! För detta var sista helgen de har öppet. Efter en hel dag där inklusive korvlunch, glass och godis och en massa åk med roliga bilar satte vi oss i bilen för hemresa men när klockan är 17.30 och det är någon timme hem så vet man att barnen kommer somna i bilen och det var vi inte så sugna på. Tog mysiga småvägar från Nykvarn till Strängäs, jättemysig väg. Såg två älgar också, jätteståtliga stod de där vid vägkanten.
Gick en liten promenad i Strängnäs och sedan åt vi middag på Hotell Rogge. Hade försökt boka rum där faktiskt men det var fullt så det fick bli middag. Oxfilémedaljonger med potatisstomp, kantareller och rödvinssås.Kolla in vilken fin vägg! Fin färg och fina Marimekko tygtavlor.









Fick bli vägen över Enköping hem, fin solnedgång.

2 kommentarer:

  1. Det låter som en riktigt härlig dag för hela familjen! Trevligt med middag på restaurang också. Du undrade om gurkört - den är väldigt enkel att odla, växer ganska fort och håller sig en bit in på hösten. Jag tycker att blommorna är så fina, även om det inte är den mest använda växten i kryddlandet... Ha en bra vecka!

    SvaraRadera
  2. Hotell Rogge - där bodde vi efter bröllopet :-) då vi tog en tripp till Strängnäs! Roligt att du börjat skriva mycket i bloggen! Kram kram

    SvaraRadera