Skål och bajs! eller....det lät ju kanske inte så trevligt men det var så det sas när vi skulle skulle skåla ;-).
Förvirrade trebarnsföräldrar orkade inte tänka själva så vi snodde Allt om Mats midsommarmeny så lunchen bestod av sill, färskpotatis, gräddfil & gräslök, randig kavring och potatismuffins med räkfyllning (räkfyllningen syns tyvärr inte på bild). Till Middag serverades grillad entrecote med kall chevresås (skulle egentligen varit blue cheese-sås) och en sallad på färskpotatis i en dressing (olivolja, balsamvinäger, dijonsenap, honung, salt & peppar), nykokta rödbetor, rostade pecannötter (skulle varit valnötter), chevre (skulle vara ädelost) och knaperstekt bacon.
Till dessert serverades vännernas Jordgubbstårta, supergod, botten gjord av mandelmassa och citron (tror jag?) och citronfromage, toppad med jordgubbar.

Tack själv, dunderkocken!
SvaraRaderaFår se om vi får till en till träff i sommar, då blir det hallontårta, man kan ju inte ha midsommar jämt.
Kram A