måndag 6 december 2010

London





Har varit i London för första men absolut inte sista gången. Har aldrig haft något sug att åka dit men det var ju hur trevligt och mysigt som helst! Ok....kallt som tusan just den här gången men det var nog väldigt ovanligt med tanke på att de på nyheterna varnade om "heavy snow" och gick ut med varningar och allt möjligt trots att det bara var några minusgrader och snöade lite. Fast de här få minusgraderna kändes som -20, råkallt och kylde ner ända in i märgen.
Hann både med att se mycket och shoppa fast några dagar till hade jag lugnt kunnat stanna.
Mat då? Var ju tvungen att äta fish´n chips så det var det första jag åt. Missade tyvärr afternoon tea....men det var till förmån för lite mer shopping ;-). Annars var det lite italienskt och lite engelskt.
Kom hem med väskan full av.....burkar och annat i turkos/blått, kakor och thé i olika former och en herrans massa doftljus. Nere på Selfridges fanns en hel avdelning med bara doftljus! Har nu sett att de har en webshop....verkar farligt.
Hittade också de där snygga mineralvattenflaskorna från Voss. Ja jag är ju lite sjuk. Andra köper hem sprit.....ja kommer hem med mineralvatten pga att flaskan är snygg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar