- Bubblig fördrink med tunnbrödssnittar, apelsin- och rosmarinoliver och tapenade på små crostinis.
- Jordärtsskockssoppa med timjan och parmachips (den som jag tidigare skrev om.....)
- Dubbelmarinerad oxfilé med potatiskaka och rödvinssås. Att det skulle bli rödvinssås till bestämde vi 15.30 och fick ringa några av gästerna för att be dem ta med lite mer rödvin.....lite B kanske haha. Potatiskakan blev sådär.....den fick sån där tråkig grå-rosa färg som det kan bli om man inte torkar av potatisskivorna ordentligt men när jag värmde i ugnen så syntes det inte så mycket iallafall. Gästerna var nöjda....sa de iallafall ;-)
- Chokladfondant med smak av apelsin serverades med vaniljglass och granatäpple. Provade olika fondantrecept på Johan dagen före....ändå blev de inte riktigt lika, men smaken var bra, kanske blev något rinniga men det var jättegott ändå.
Inga bilder på ovanstående, kändes inte bra att ta fram kameran och fota allting!!
Man tackar! :)
SvaraRadera