lördag 21 maj 2011

Skansen och grillat!




Idag var vi på Skansen med några vänner. Undrar om det inte var vi som var skådespelet.... djuren veti 17 vart de hade gjort av. Där älgarna håller till stod en stor lyftkran, vid barnens Skansen höll de på att bygga nytt och flera montrar var tomma. Några djur fick vi iallafall se.....en varg som mumsade på blodig biff, vicent eller bison vilka barnen kallade både mammut och bocken Bruse.....en var död trodde de också....men det var nog bara en sömnig bison. Sen var det uggla, älg, säl, påfågel, get, japanska turister, italienska turister och massa andra. Lägger inte upp några bilder på djuren men för er som är intresserade vänligen kontakta mig så ska jag ordna med bilder ;-).

Lunchen avnjöts inte i godan ro men ganska trevligt ändå på "Gubbhyllan". Vi lyckades möblera om ett helt rum innan de kom och satte upp en skylt "Parisersalen stängd pga abonnerat idag".
Det blev dinkelsallad med cirkulerat ägg och ramslökskräm till oss vuxna och mer barnvänlig mat till barnen. Lilla A piffade upp Lilla L´s mat med en fimp som hon hittade på marken....sådär smarrigt va!? Ramslökskrämen var väldigt god, likaså det hembakta brödet och salladen var vääääälidgt nyttig. Tur att vi tog igen det ikväll med grillad oxfilé, pommes, buffalowings, bearnaise, parmalindade grillade sparrisar och sallad med melon och avocado.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar