torsdag 9 juni 2011

Sätta segel är svårt!

Förra året köpte vi ett solsegel och en massa prylar för att kunna sätta upp. Hur svårt kan det vara!? Jo det kunde tydligen vara rätt svårt. För oss iallafall! Nu har vi köpt ytterligar en duk för den förra var lite för stor. Den nya passar mycket bättre i storlek över den yta vi ville ha den. Har satt upp ett fäste på ena väggen och ett till fäste skall dit men nu har vi provisoriskt satt fast det i stupröret (gud förbjude att hela stupröret lossnar om vinden tar i seglet!.....). Ger lite mer mysighetskänsla iallafall även om det inte är helt bra än. Tredje fästpunkten är än mer provisorisk för vi har bara knutit det runt parasollet! haha

Trädäcket blev jättefint igen nu när vi oljade in det med ett vax vi fick tips om i byggbutiken. Återfick sin brunröda färg. Snabbtorkande var det så nu har vi ställt upp möbler och krukor igen. Så nu ska det flyttas runt hit och dit. Man vet inte riktigt hur det ska vara ju!

Idag blev det inte någon "matlycka" utan vi gjorde lite snabbmiddag och småplock. Canteloupemelon med parmaskinka och sen gjorde jag en citronette med squash. Supergott och enkelt, bara rev squashen, ner med saft och skal av en citron, salt, peppar och 2 msk olivolja. Supergott. Jag gillar ju surt också! Ett bra tillbehör till allt möjligt. Det skulle egentligen vara gurka men jag provade med squash och det var jättegott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar