torsdag 6 januari 2011

Nyhet i turkos och blodig biff

Eftersom jag är svag för nyheter i matbutiken och turkos kunde jag ju inte låta bli att köpa den nya pastan från Zeta. Ingen aning om vad det var för nytt förutom färgen men det spelar väl mindre roll.
Till middag blev det hängmörad biff med klyftpotatis, avocadosallad och bortgjord bearnaissås provencale. Efter att ha stekt biffen lite hastigt i pannan trancherade jag och la på tallriken. Blev helt perfekt men det blir ju så blodigt på tallriken.....hur undviker man det!!? Inga bilder pga detta, såg ju inte så nice ut......fick torka bort med papper.
Plockade bort det mesta av "Julen" också. Skönt att få bort det och börja förbereda för våren....som i och för sig känns väldigt långt borta med de meterhöga snövallarna utanför. Men i köksfönstret har det skapats hopp om vår iallafall. Fina blommiga tygkorgar ska få pryda fönsterbrädan i vår tänkte jag. Måste hitta några söta blommor att sätta i också. Köpte även fräscha tulpaner idag. "Mums" som en viss Maria skulle sagt.

1 kommentar:

  1. sucker för turkos som jag för grönt. Jag ger mej dock inte hän i sådan utsträckning som du gör - men du inspirerar :)
    Nästa projekt blir köket hemma. Vet hur jag vill ha det - ska bara informera maken och det gemensamma kontot!

    SvaraRadera